ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆԻ ՏԵՄՊՈՒՐԱ

Բաղադրատոմս

Բանջարեղենի տեմպուրա
Բանջարեղենային տեմպուրան դարձել է հայտնի ուտեստ միջազգային հյուրընկալության ոլորտում ։ Այդ իսկ պատճառով մենք առաջարկում ենք Ձեզ այս բաղադրատոմսը, որը, պատրաստված QualityFry-ի միջոցով, թույլ կտա Ձեզ առաջարկել ձեր հաճախորդներին առողջ և առողջ սնունդ:
Ստորև մենք ձեզ մանրամասն կպատմենք, թե ինչպես քայլ առ քայլ պատրաստել կատարյալ բանջարեղենային տեմպուրա պարզ բաղադրատոմսով, որը արագ եփվում է և շատ համեղ է ստացվում:

Բաղադրությունը: 150 գրամ բրոկկոլի, 1 կարմիր սոխ, 100 գրամ ծաղկակաղամբ, 8 բալի լոլիկ, 100 գրամ սունկ, 40 գրամ բողկ, 80 գրամ գազար, 20 գրամ ծնեբեկ:
Բաղադրությունը խմորի համար. 30 գրամ պաքսիմատ, 15 գրամ քինոա, կտավատի սերմեր, հացի փշրանքներ: 225 գրամ ալյուր և ջուր:

Ցուցումներ:

1. Լվանալ և մաքրել բոլոր բանջարեղենները: Կտրեք և պահեք:

2. Պատրաստել խմորը։ Ձեզ ենք ներկայացնում խմորի պատրաստման 3 եղանակ, Ընտրեք այն, որն առավելագույնս համապատասխանում է ձեր պահանջներին:
- Պանկո և քվինոա: Խառնել 30 գրամ պանկո և 15 գրամ եփած քվինոա:
- Պաքսիմատ և սպիտակեղեն: Խառնել 40 գրամ հացի փշրանքները և 15 գրամ աղացած կտավատի կտորները
Խառնել 30 գրամ հացի փշրանքներ և 10 գրամ մանրացված հաց ծովախեցգետնի համար

3. Ալյուրի մեջ ավելացնել մի բաժակ շատ սառը ջուր և խառնել այնքան ժամանակ, մինչեւ ստացվի հարթ խմոր:

4. Մայոնեզին ավելացնել Մադրասի կարրին և խառնել մինչև հարթ: Սառեցրեք:

5. Բանջարեղենը գլորում ենք տեմպուրայի խմորի մեջ, այնուհետև խմորով ՝ ըստ ձեր ճաշակի:

6. Խորոված
Յուղի տեսակը ՝ բարձր օլեաթթու արևածաղկի ձեթ
Տապակելու ժամանակը QualityFry-ում ՝ 2 րոպե
Տապակման ջերմաստիճանը ՝ 180ºC բանջարեղենը դնել տեմպուրայի մեջ QualityFry օդային տապակի մուտքի աղբարկղում:
Ընտրեք ավտոմատ տապակման ծրագիրը 2 րոպե և սեղմեք ENTER:
Սպասեք, մինչև օդափոխիչը ձեզ տեղեկացնի, որ անցել է 2 րոպե, և տապակած և խրթխրթան արտադրանքը հանեք ելքի աղբարկղից ՝ սեղանին ծառայելու համար:

Սկիպիդար:
Բոլոր տապակած բանջարեղենը դասավորեք երկար ափսեի մեջ, իսկ Մադրասի կարրիով aioli կամ aioli սոուսը մատուցեք առանձին:

WANTԱՆԿԱՆՈՒՄ ԵՔ ՏԵՍՆԵԼ ԱՎԵԼԻ ՇԱՏ ԲԱՂԱԴՐԱՏՈՄՍԵՐ?