QUALITYFRY
ՀԱՍԱՐԱԿԱԿԱՆ ՍՆՆԴԻ ՍԱՐՔԱՎՈՐՈՒՄՆԵՐ

iQ 645 ՄՈԴԵԼ ԿԱՐՈՒՍԵԼԻ ԴԻՍՊԵՆՍԵՐՈՎ
ՄՈՆՈ ԱՐՏԱԴՐԱՆՔԻ ՀԻՄՆԱԿԱՆ ՄՈԴԵԼԸ iQ 615
ՄՈԴԵԼ ԿԱՐՈՒՍԵԼԻ ԴԻՍՊԵՆՍԵՐՈՎ iQ 625
ՀԻՄՆԱԿԱՆ ՄՈԴԵԼԸ ԿԱՐՈՒՍԵԼԻ ԴԻՍՊԵՆՍԵՐՈՎ iQ 635
ՍԱՀՄԱՆԱՓԱԿ ԷՆԵՐԳԻԱՅԻ ՄԱՏԱԿԱՐԱՐՄԱՆ ՊԱՅՄԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ
և ՍԱՐՔԻ ԱՆՀԱՏԱԿԱՆ ՀՐԴԵՀԱՇԻՋՄԱՆ ՀԱՏՈՒԿ ՇԱՀԱԳՈՐԾՄԱՆ ՊԱՅՄԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ
ԱՎՏՈՄԱՏ ԽԵԼԱՑԻ
ԱՎՏՈՄԱՏ ԽԵԼԱՑԻ
ՄԵՐ ԴՆԹ-Ն

ԱՎՏՈՄԱՏ-ԽԵԼԱՑԻ-ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄ

1
2
3
4
5
7
8
6

Մարդկային ռեսուրսների օպտիմալացում

Ի վիճակի է ավտոմատ և ինքնավար տապակել սնունդը ՝ առանց հատուկ անձնակազմ պահանջելու: Դուք միայն պետք է սեղմեք կոճակը, և ուտեստը պատրաստ է ծառայելու:

Համասեռացում

Ապրանքները միշտ նույն որակի են: Ավտոմատացված և հուսալի գործընթաց, որն ապահովում է, որ բոլոր եփած կերակուրները լինեն նույն որակի:

100% ապահով

Ինտուիտիվ հսկողություն ՝ հեշտ և արագ օգտագործման համար

Հուսալի և ամուր չժանգոտվող պողպատից կրկնակի շերտի պատյան

Անջրանցիկ փակ մեքենա, որը եփում է թթվածնի շատ ցածր կոնցենտրացիայի դեպքում, ինչը երաշխավորում է անվտանգությունը: Սարքը հագեցած է անվտանգության կրկնակի հսկողությամբ ՝ սենսոր, որը վերահսկում է յուղի ջերմաստիճանը և ավտոմատ մեխանիզմ, որն անջատում է էլեկտրոնային դիմադրությունը:
Հատուկ դիզայն և նորարարական ցուցադրում: Բացառում է սպասարկման սխալները:
Երկշերտ չժանգոտվող պողպատից պատրաստված սարքավորումներն ունեն ամենախիստ միջազգային հավաստագրերը:

Հեշտ սպասարկում և մաքրում

Բարձրորակ արտադրանք ռեկորդային ժամանակում

Միացրեք և եփեք

Տապակման գործընթացում մեքենայի մարմինը կամ այլ բաղադրիչները չեն աղտոտվում: Շարժական մասերը անվտանգ են աման լվացող մեքենայի մեջ:
Նվազագույնի է հասցնում ջերմության կորուստը, պահպանում է յուղի օպտիմալ ջերմաստիճանը և նվազեցնում տապակման ժամանակը 27% - ով:
Սարքավորումներ ցանկացած վայրում տեղադրելու համար: Ինքնավարություն և կրճատված չափսեր: Միաֆազ. Անհրաժեշտ է միայն մեկ էլեկտրական վարդակից:
1
2
3
4
6
5

Շարունակական նորարարություն և զարգացում

Մենք մշտապես աշխատում ենք գիտահետազոտական և փորձակոնստրուկտորական նախագծերի վրա:

Ներկառուցված տեխնոլոգիա

Նորարարական փակ և ուղղահայաց տապակած մոդուլ, որը թույլ է տալիս տապակել առանց լույսի հասանելիության և գործնականում առանց թթվածնի հասանելիության: Նվազագույնի է հասցնում ջերմության կորուստը և ապահովում է յուղի մշտական ջերմաստիճանը տապակելիս:

Առանց ծխի: Առանց հոտի: Առանց խառը համերի:

Խելացի ցուցադրում

Filտման համակարգը լիովին վերացնում է ծուխը, նվազեցնում է հոտը տապակելիս և թույլ է տալիս տարբեր կերակուրներ տապակել նույն յուղի մեջ ՝ առանց դրանց համերը խառնելու:
Սենսորային էկրան ՝ օդային տապակի բոլոր գործառույթները ինտուիտիվ կերպով վերահսկելու համար:

Ծրագրավորվող ժամանակ

Էկո-բարեկամական համակարգ

Տապակման 8 ծրագիր, որոնք ավտոմատ կերպով կարգավորում են ժամանակը և համը և ապահովում են հետևողականորեն բարձր որակ:
Նվազագույնի է հասցնում շրջակա միջավայրի վրա ազդեցությունը: Էներգաարդյունավետություն. Էլեկտրաէներգիայի խնայողություն 24% - ով: Նվազեցնում է տապակման ժամանակը 27% - ով: Նվազեցնում է նավթի սպառումը 37% - ով: Ավելի առողջ և որակյալ տապակում:
Խելացի
Խոհարարություն
1
2
3
4
5
Կատարյալ տաք
Բարձրորակ խոհարարական մշակում, որն ապահովում է խմորի խրթխրթան կառուցվածք և գաստրոնոմիկորեն գրավիչ շագանակագույն սննդի երանգներ:
Խոհարարության համար օգտագործվող տեխնոլոգիա
Ուղղահայաց խորը տապակում, որը չի փոխում յուղի հյուսվածքը: Դրա շնորհիվ եփման ժամանակը կրճատվում է, իսկ մթերքներն ավելի քիչ ճարպ են կլանում։
Խոհարարության բազմաթիվ կիրառություններ ՝ տապակում, վերականգնում և կնքում
Բազմակողմանիություն տարբեր ապրանքների պատրաստման մեջ
Հատուկ և որակյալ արտադրանք ավելի երկար ժամկետով
Կատարյալ տապակում ՝ շնորհիվ Էկոֆրի համակարգի։ Վերականգնում, որը վերականգնում է ցանկացած մթերքի Ոսկեգույն և խրթխրթան մակերեսը, նույնիսկ եթե այն վաղուց է եփվել ։ Կնքումը, որը պահպանում է սննդի հյութերը, համը և սննդային հատկությունները:
Պատրաստում է ցանկացած ապրանք իր համար օպտիմալ ջերմաստիճանում ՝ լինի դա սառեցված, թե թարմ, քաղցր կամ աղի:
Փխրուն հյուսվածք, կատարյալ չորացում, շագանակագույն օպտիմալ աստիճան: Գաստրոնոմիական տեսանկյունից ավելի գրավիչ սնունդ, որոնք ավելի երկար են պահվում:
ՆՈՐ ՀԱՅԵՑԱԿԱՐԳ

ԱՎՏՈՄԱՏ և ԽԵԼԱՑԻ

ՀԱՄԵՂ ԿԵՐԱԿՈՒՐ ՊԱՏՐԱՍՏԵԼՈՒ ՄԵՔԵՆԱ

Էկոլոգիապես մաքուր

ԿԱՏԱՐՅԱԼ ՑԻԿԼ

Էներգաարդյունավետ
Տեխնոլոգիա

ՓԱԿ ՈՒՂՂԱՀԱՅԱՑ ՀՈՎԱՑՄԱՆ ՄԵՔԵՆԱ

Պաշտպանում է յուղը լույսից և նվազագույնի է հասցնում դրա շփումը թթվածնի հետ ՝ երկարացնելով պահպանման ժամկետը:
Ավտոմատ կերպով վերահսկում է գործընթացը և շարունակաբար խառնում յուղը:
Չորացնում է ՝ հեռացնելով ջուրը, Գոլորշիացված յուղը և Գոլորշիացված պինդ նյութերը ՝ թողնելով փխրուն ոսկեգույն արտադրանք: