Նրբաբլիթներ
ԱՅԾԻ ՊԱՆՐՈՎ

Բաղադրատոմս

Այծի պանրի բլիթներ
Ստորև մենք ձեզ մանրամասն կպատմենք, թե ինչպես պատրաստել բունյուելոս այծի պանրով այս պարզ բաղադրատոմսով, որը արագ եփվում է և շատ համեղ է ստացվում: Բարի ախորժակ!

Բաղադրությունը: 100 գրամ ալյուր, 45 գրամ եգիպտացորենի ալյուր, 2 գրամ փխրեցուցիչ, 3 գրամ հացթուխի խմորիչ, 200 գրամ այծի պանիր, 160 գրամ թարմ ձու, 75 գրամ չորացրած ձիթապտուղ, դառը նարնջի մարմելադ, 35 գրամ կանաչ մանանեխ, 35 գրամ սերուցք, մանրացված անիսոն, շագանակագույն շաքար

Ցուցումներ:

1. Խառնել երկու տեսակի ալյուրը, փխրեցուցիչը, խմորիչը, այծի պանիրը և ձուն, մինչև ստացվի հարթ խառնուրդ: Թող եփվի 24 ժամ, այնուհետև ալյուրով գլորեք ՝ բլիթի ձև ստեղծելու համար: Desiredանկության դեպքում ներսից կարող եք ավելացնել այծի պանիր, որը տապակելիս կմնա տաք և հեղուկ ՝ բարձրացնելով պանրի համը:

2. Պատրաստել զանգված ձիթապտուղ. Մանրացրեք ձիթապտուղները: Պահպանել.

3. Կանաչ մանանեխի կրեմի համար: Պատրաստեք կանաչ մանանեխի և կրեմի էմուլսիա

4. 1 մաս շագանակագույն շաքարավազը խառնել 1/8 մասի բադյանի հետ

5. Տապակել նրբաբլիթները Ձեր QualityFry սարքավորումների վրա

Տապակելու ժամանակը QualityFry - ում ՝ 4:30 րոպե
Տապակման ջերմաստիճանը ՝ 155 °C 3 րոպե: Հեռացրեք, ապա բարձրացրեք ջերմաստիճանը մինչև 185 °C և տապակեք ևս մեկուկես րոպե:
Տեղադրեք նրբաբլիթները Ձեր QualityFry խոհարարական սարքավորումների մուտքի աղբարկղում:
Ընտրեք 3 րոպե տևողությամբ ավտոմատ տապակման ծրագիր և սեղմեք ENTER:
Սպասեք, մինչև օդափոխիչը ձեզ տեղեկացնի, որ անցել է 2 րոպե, և տապակած և խրթխրթան արտադրանքը հանեք ելքի աղբարկղից ՝ սեղանին ծառայելու համար:

Սկիպիդար:
Ափսեի ներքեւի մասում դրեք ձիթապտղի երկիրը, նրբաբլիթները վերևում և շաղ տալ անիսոնի շաքարով: Որպես հավելում, Մենք մատուցում ենք ջեմ և կանաչ մանանեխի սոուս:
WANTԱՆԿԱՆՈՒՄ ԵՔ ՏԵՍՆԵԼ ԱՎԵԼԻ ՇԱՏ ԲԱՂԱԴՐԱՏՈՄՍԵՐ?