Ստորև մենք ձեզ մանրամասն կպատմենք, թե ինչպես պատրաստել տապակած կիտրոնով կարկանդակ առավել պրոֆեսիոնալ բաղադրատոմսով:
Սա պարզ, արագ և համեղ բաղադրատոմս է ։ Վայելեք:
Բաղադրությունը: 500 գրամ կիտրոնի Թխվածքաբլիթ, 20 գրամ ձվի սպիտակուց, 35 գրամ ժելատին, կիտրոնի կեղև, նարնջի կեղև, 110 գրամ ջուր, 90 գրամ շաքար, 20 գրամ կակաո, 10 գրամ հեղուկ շոկոլադ, նարնջի օշարակ, 200 գրամ Գրեյպֆրուտի հյութ, 5 գրամ փոշի ժելատին, կոճապղպեղի պաղպաղակ
Ցուցումներ:
1. Պատրաստում ենք Թխվածքաբլիթի խմոր. ձվի սպիտակուցը խառնում ենք շաքարի փոշու (կամ փշրված պաղպաղակի) հետ, մինչև ստացվի համասեռ խտություն
2. Պատրաստում ենք շոկոլադե սոուս. խառնում ենք ջուրը, 60 գրամ շաքարավազը, կակաոն և շոկոլադը:
3. Գրեյպֆրուտի ժելեի համար. մի փոքր հյութ տաքացրեք ժելատինով (նախկինում թրջված սառը ջրի մեջ) և խառնեք 30 գրամ շաքարի հետ: Թող սառչի:
4. Կիտրոնով կարկանդակը կտրատել կտորների և գլորել նախապես պատրաստված խառնուրդի մեջ ։
Տապակել QualityFry-ում:
Տապակելու ժամանակը QualityFry-ում ՝ 2:30 րոպե
Տապակման ջերմաստիճանը ՝ 185ºC
Տեղադրեք տորթը ձեր QualityFry սարքավորումների աղբարկղում
Ընտրեք համապատասխան ավտոմատ տապակման ծրագիրը և սեղմեք ENTER:
Սպասեք, մինչև օդափոխիչը ձեզ տեղեկացնի, որ անցել է երկու րոպե, և տապակած և խրթխրթան արտադրանքը հանեք ելքի աղբարկղից ՝ սեղանին ծառայելու համար:
Սկիպիդար:
Մատուցվող ուտեստի վրա դրեք թխվածքաբլիթը, վերևում մի քիչ սոուս և դրա շուրջ մնացած բաղադրիչները: