ԾՈՎԱԽԵՑԳԵՏՆԻ ԿՐՈԿԵՏՆԵՐ
ՍԽՏՈՐՈՎ

Բաղադրատոմս

Կատարյալ տապակում ՝ շնորհիվ Էկոֆրի համակարգի։ Վերականգնում, որը վերականգնում է ցանկացած ապրանքի Ոսկեգույն և փխրուն մակերեսը, նույնիսկ եթե այն երկար ժամանակ եփվել է: Կնքումը, որը պահպանում է սննդի հյութերը, համը և սննդային հատկությունները: Մանրակրկիտ և որակյալ պատրաստում:

ԿՐՈԿԵՏԻ ՀԱՄԱՐ:

Բաղադրությունը: 500 գրամ տապիոկայի խմոր, 200 գրամ եփած բրինձ, 30 գրամ սոխ, 50 գրամ լայմ, 100 գրամ արգանակ, 10 գրամ կոճապղպեղ, 50 գրամ կոկոսի կաթ, 50 գրամ համեմ, 2 գրամ կրաքարի համ, 25 գրամ ծովախեցգետին, 10 գրամ դեղին պղպեղ, պապրիկա և աղ: եթե ցանկանում եք, կարող եք նաև օգտագործել այս բաղադրատոմսը:

Ցուցումներ:
1. Տապիոկայի խմորի շերտը լցնել 7×2,5 սմ ռամեկինների մեջ և թողնել, որ սառչի:
Դրանից հետո կրոկետները գլորում ենք ալյուրի, ձվի և պապրիկայի պաքսիմատի մեջ:
2. Կտրեք սոխը, կոճապղպեղը, համեմը, ծովախեցգետինն ու չիլի պղպեղը և թողեք մարինացվի մոտ 3 րոպե:
3. Ավելացնել կոկոսի կաթը և մարինացնել ևս 2 րոպե:
4. Ինֆուզիոն խառնուրդը լցնել տապիոկայի խմորով ռամեկինների մեջ, փակել և սառեցնել 5-6 ժամ:


Խորոված
Յուղի տեսակը ՝ բարձր օլեաթթու արևածաղկի ձեթ
Տապակման ժամանակը Quality Fr y-ում ՝ 2 րոպե
Տապակման ջերմաստիճանը ՝ 185ºC

Կրոկետները դրեք ձեր օդափոխվող օդափոխիչի մուտքի աղբարկղում:
Ընտրեք ավտոմատ տապակման ծրագիրը 2 րոպե և սեղմեք ENTER:
Սպասեք, որ օդափոխիչը ձեզ տեղեկացնի, որ երկու րոպե է անցել, և տապակած և փխրուն արտադրանքը հանեք ելքի աղբարկղից ՝ սեղանին ծառայելու համար:

Սկիպիդար:
Կրոկետները դնել ափսեի մեջ, վրան դնել կոկոսի կաթով Թարթառ, զարդարել սեզոնային ծիլերով ։
WANTԱՆԿԱՆՈՒՄ ԵՔ ՏԵՍՆԵԼ ԱՎԵԼԻ ՇԱՏ ԲԱՂԱԴՐԱՏՈՄՍԵՐ?