Մարինացված հավի թևերի բնօրինակ բաղադրատոմսը բացառիկ QualityFry-ի համար:
Ստորև մենք ձեզ մանրամասն կպատմենք, թե ինչպես պատրաստել մարինացված հավի թևեր օրիգինալ բաղադրատոմսով, որը պարզ է, արագ պատրաստվող և շատ համեղ: Բարի ախորժակ!
Բաղադրությունը: 50 գրամ սոյայի սոուս, 50 գրամ եղեգի մեղր, 50 գրամ քաղցր չիլի սոուս, 2 գրամ պղպեղ, 70 գրամ մայոնեզ, 8 գրամ կրաքարի, 16 գրամ ծաղկի մեղր, 1,5 գրամ անիսոն, 15 գրամ կիտրոնի հյութ
Ցուցումներ:
1. Թևերը առանձնացրեք ոսկորներից և մարինացրեք սոյայի սոուսի, եղեգի օշարակի, քաղցր չիլիի սոուսի և պղպեղի մեջ: Թողեք մարինացվի առնվազն 14-16 ժամ, որպեսզի միսը ներծծվի:
2. Մայոնեզը հարել կրաքարի, ծաղկի Մեղրի, անիսոնի և կիտրոնի հյութի հետ ։
3. Թևերը ցանել ալյուրով և տապակել:
Յուղի տեսակը ՝ բարձր օլեաթթու արևածաղկի ձեթ
Տապակելու ժամանակը QualityFry-ում ՝ 2:30 րոպե
Տապակման ջերմաստիճանը ՝ 180ºC
Տեղադրեք թևերը Ձեր QualityFry տապակած սարքավորումների բեռնախցիկում:
Ընտրեք 2 րոպե 30 վայրկյան տևողությամբ ավտոմատ տապակման ծրագիր և սեղմեք ENTER:
Սպասեք, մինչև օդափոխիչը ձեզ տեղեկացնի, որ անցել է երկու րոպե և հանեք տապակած արտադրանքը:
Կախված նրանից, թե որքան եք ցանկանում թևերը կարմրացնել և դրանք փխրուն դարձնել, ավելացրեք կամ նվազեցրեք տապակելու ժամանակը: