Ստորև մենք ձեզ մանրամասն կպատմենք, թե ինչպես քայլ առ քայլ պատրաստել Թայերեն ծովախեցգետին համեմով, լայմով և չիլիով օրիգինալ բաղադրատոմսով, որը հեշտ և արագ է պատրաստվում և շատ համեղ է ստացվում։ Բարի ախորժակ!
Բաղադրությունը: 30 գրամ քնջութի մածուկ կամ թահինի, 5 գրամ սխտոր, աղ, Սիչուան պղպեղ, 2 կրաքարի, Չիլի, 3 ձվի սպիտակուց, կատաիֆի մածուկ, ալյուր
Ցուցումներ:
1. Մաքրել ծովախեցգետինները ՝ թողնելով գլուխն ու պոչը, դնել տարայի մեջ և ավելացնել մնացած մանր կտրատած բաղադրիչները քամած լայմի հետ միասին, մարինացնել մոտ 5 րոպե ։
2. Թահինին խառնել քամած կրաքարի հետ, Մանրացնել չինական սխտորը և ավելացնել այն սոուսին, համեմել ըստ ճաշակի: համեմել աղով և պղպեղով: Թայերեն ծովախեցգետին համեմով, լայմով և չիլիով
3. Այնուհետև դրանք գլորում ենք ալյուրի և ձվի սպիտակուցների մեջ, Նախքան Kataifi մածուկի մեջ գլորելը: Թողեք դրանք 5 րոպե հանգստանան սառնարանում, նախքան QualityFry-ի պատրաստման սարքավորումների վրա տապակելը:
Խորոված
Յուղի տեսակը ՝ բարձր օլեաթթու արևածաղկի ձեթ
Տապակելու ժամանակը QualityFry-ում ՝ 2 րոպե
Տապակման ջերմաստիճանը ՝ 185ºC
Տեղադրեք ծովախեցգետինները QualityFry boot Hopper-ում
Programրագրավորեք տապակումը 2 րոպե և սեղմեք ENTER:
Սպասեք, մինչև օդափոխիչը տեղեկացնի, որ ժամանակն ավարտվել է և հանեք ապրանքը: Այն պետք է դրսից Ոսկեգույն լինի և շատ խրթխրթան ։
Սկիպիդար:
Տեղադրեք ծովախեցգետինները ափսեի մեջ և յուրաքանչյուր կտորից առաջ թաթախեք սոուսի մեջ: