Տապակած
ԱՅԾԻ ՊԱՆԻՐ
ՄԱՐՄԵԼԱԴՈՎ
ԳՈՐԿԻԻՑ
Նարնջագույն

Բաղադրատոմս

Տապակած այծի պանիր դառը նարնջի մարմելադով
Ստորև մենք ձեզ մանրամասն կպատմենք, թե ինչպես քայլ առ քայլ պատրաստել Տապաս տապակած այծի պանրով և դառը նարնջի մարմելադով:
Սա օրիգինալ բաղադրատոմս է ՝ պարզ, արագ և համեղ ։ Բարի ախորժակ!

Բաղադրությունը: 150 գրամ այծի պանիր, 5 գրամ եգիպտացորենի ալյուր, 40 գրամ գարնանային ռուլետի խմոր, կակաչի սերմեր և պանսիի Ծաղիկներ

Ցուցումներ:

Պատրաստել խրթխրթան այծի պանիր։ Այծի պանիրը կտրեք ուղղանկյունների մեջ և դրեք դրանք աղվափնջիկ խմորի վրա, գլորեք այն և քսեք ջրի մեջ նոսրացված մի փոքր եգիպտացորենի օսլայով:

Տապակել QualityFry-ում:
Յուղի տեսակը ՝ բարձր օլեաթթու արևածաղկի ձեթ
Տապակելու ժամանակը QualityFry-ում ՝ 1 ժամ 30 րոպե
Տապակման ջերմաստիճանը ՝ 180ºC
Տեղադրեք գլանափաթեթները ձեր սարքավորումների մուտքի աղբարկղում:
Programրագրավորեք տապակումը 1:30-ին և սեղմեք ENTER:
Սպասեք, մինչև օդափոխիչը տեղեկացնի, որ ժամանակն ավարտվել է և հանեք ապրանքը:
Այն դրսից պետք է ոսկեգույն լինի, իսկ ներսից ՝ փափուկ ։

Սկիպիդար:
Մի քիչ ջեմ տարածեք ափսեի հատակին և վերևում դրեք խրթխրթան կտորներ, զարդարեք կակաչի սերմերով և պանսիի ծաղիկներով:
WANTԱՆԿԱՆՈՒՄ ԵՔ ՏԵՍՆԵԼ ԱՎԵԼԻ ՇԱՏ ԲԱՂԱԴՐԱՏՈՄՍԵՐ?