Բացառիկ QualityFry-ի համար: Խաղադրույք կատարեք ավելի օրիգինալ և բազմազան մենյուի վրա:
Ստորև մենք ձեզ մանրամասն կպատմենք, թե ինչպես քայլ առ քայլ պատրաստել Կոչիֆրիտո քաղցր կարտոֆիլով ՝ օրիգինալ բաղադրատոմս, պարզ, արագ պատրաստվող և համեղ: Բարի ախորժակ!
Բաղադրությունը: 1 կգ կաթնային խոզ, 5 գ կանաչ սոխ, աղ, պղպեղ, 100 գ Յամ, 450 գ Յամի խյուս, քացախ "Մոդենա"
Ցուցումներ:
1. Կտրեք կաթնային խոզուկը կծած չափի կտորների մեջ և եփեք QualityFry-ի օդային տապակի մեջ 100 °C ջերմաստիճանում (կտորները պետք է լինեն ավելի փոքր, քան բեռնման աղբարկղը և սննդի ելքը) մոտ 2 ժամ 30 րոպե, մինչև միսը փափկի և առանձնանա ոսկորներից: Հեռացրեք և մի կողմ դրեք:
2. Դրանից հետո դրեք կաղապարի մեջ, համեմեք և փաթաթեք սննդի թաղանթով: Թողնել 24 ժամ սառնարանում։
Խորոված
Յուղի տեսակը ՝ բարձր օլեաթթու արևածաղկի ձեթ
Տապակելու ժամանակը QualityFry-ում ՝ 2 ժամ 30 րոպե
Տապակման ջերմաստիճանը ՝ 180ºC
Տեղադրեք կտրտած խոզի միսը Ձեր QualityFry-ի առանց օդափոխության օդափոխիչի բեռնախցիկի մեջ
Programրագրավորեք օդափոխիչը 2 ժամ 30 րոպե և սեղմեք ENTER:
Սպասեք, մինչև օդափոխիչը ձեզ տեղեկացնի, որ ժամանակն ավարտվել է և հանեք ապրանքը: Այն դրսից պետք է ոսկեգույն լինի և խրթխրթան ։
3. Յամի խյուսը համեմել աղով, պղպեղով և բալզամիկ քացախով ։
4. Յամը կտրատել չիպսերի մեջ և տապակել QualityFry մեքենայի մեջ 180 °C ջերմաստիճանում 1 րոպե ։
Սկիպիդար:
Ափսեի ներքևի մասում մենք մի փոքր խյուս ենք դնում, վերևում 'կոչիֆրիտո' Յամի չիպսերով, շերտերով և թակած կանաչ սոխով: